Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
3 стейка кети,
100 г рису,
2 ст. ложки консервованого горошку,
50 г сиру,
1 ст. ложка вершкового масла,
200 г цвітної капусти броколі або,
1 морква,
1/2 ч. ложки приправи лимонний перець,
сіль за смаком.
Приготування:
Рибу промити, посолити і натерти лимонним перцем. Дати постояти 30 хвилин.
Рис промити і перекласти в спеціальний відділ пароварки. Посолити.
Викласти у другий відсік.
У третій можна покласти морква, порізану кільцями, брокколі і цвітну капусту.
Налити води в пароварку і варити 30 хвилин. Готовий рис викласти в миску заправити маслом, додати тертий сир і консервований горошок.
Перемішати рис, горошок і сир.
Викласти на тарілку рибку, рис та овочі. Прикрасити шматочком лимона.
Приємного апетиту!