Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
500 г морської риби
борошно
2 ст.л. томат-пасти
3 ст.л. рослинного масла
3/4 скл. волоських горіхів
1 зуб. часнику
зелень
винний оцет
сіль
Рибу очистити, нарізати на порційні шматки, обваляти в борошні і обсмажити з обох сторін на рослинній олії.
Готову рибу залити томат-пастою, довести до кипіння, потім влити горіховий соус, кип'ятити масу протягом 3 хв., потім зняти з вогню.
Подавати, полити соусом.
Горіховий соус: товчені волоські горіхи, тертий на дрібній терці часник, рубану зелень і сіль розвести холодною кип'яченою водою, додавши оцет за смаком.