Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти (на 2 особи):
    300 гр. рибного філе (хека і т.п.)
    1 зубчік часнику
    1 цибуля-порей
    1 морква
    1 цибулина
    1 яйце
    кріп
    1/2 ч.л. каррі
    імбир
    панірувальні сухарі
    оливкова олія
    сіль
    петрушка
    Для кабачкового пюре:
    2-3 кабачка
    1 морква
    1 цибулина
    1 невелика картоплина
    50 мл вершків
    200 мл води
    оливкова олія
    сіль
    петрушка
    Як приготувати рибні котлети з кабачковым пюре:
    Очистити і нарізати часник і викласти смажитися на сковорідку з невеликою кількістю олії. Очистити і нарізати моркву і цибулю-порей та додати до часнику.
    Посолити і залишити, поки протушатся. Додати столову ложку дрібно нарізаної петрушки, половину каррі і трохи тертого імбиру. Перемішати і тушкувати.
    Викласти все це у велику тарілку. Залиште, поки охолоне, і додайте рибний фарш. Додати яйце і панірувальні сухарі і добре перемішати.
    Розділити масу на частини і сформувати котлети. Обсмажити рибні котлети на сковорідці з гарячим маслом. Викласти на тарілку з паперовим рушником, щоб видалити надлишки жиру.
    Готуємо пюре. Кабачки очистити і нарізати, те ж саме - морква, цибуля, картопля, і покласти їх у скороварку. Налийте воду і трохи олії. Посоліть і закрийте кришкою. Варити 10 хвилин, з того моменту, як піде пар.
    Потім обережно відкрийте, додайте вершки, перемішайте і подрібніть в блендері. В останню хвилину посипати нарізаною петрушкою.
    Подаємо рибні котлети з пюре з кабачків.