Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти (на 2 особи):
300 гр. рибного філе (хека і т.п.)
1 зубчік часнику
1 цибуля-порей
1 морква
1 цибулина
1 яйце
кріп
1/2 ч.л. каррі
імбир
панірувальні сухарі
оливкова олія
сіль
петрушка
Для кабачкового пюре:
2-3 кабачка
1 морква
1 цибулина
1 невелика картоплина
50 мл вершків
200 мл води
оливкова олія
сіль
петрушка
Як приготувати рибні котлети з кабачковым пюре:
Очистити і нарізати часник і викласти смажитися на сковорідку з невеликою кількістю олії. Очистити і нарізати моркву і цибулю-порей та додати до часнику.
Посолити і залишити, поки протушатся. Додати столову ложку дрібно нарізаної петрушки, половину каррі і трохи тертого імбиру. Перемішати і тушкувати.
Викласти все це у велику тарілку. Залиште, поки охолоне, і додайте рибний фарш. Додати яйце і панірувальні сухарі і добре перемішати.
Розділити масу на частини і сформувати котлети. Обсмажити рибні котлети на сковорідці з гарячим маслом. Викласти на тарілку з паперовим рушником, щоб видалити надлишки жиру.
Готуємо пюре. Кабачки очистити і нарізати, те ж саме - морква, цибуля, картопля, і покласти їх у скороварку. Налийте воду і трохи олії. Посоліть і закрийте кришкою. Варити 10 хвилин, з того моменту, як піде пар.
Потім обережно відкрийте, додайте вершки, перемішайте і подрібніть в блендері. В останню хвилину посипати нарізаною петрушкою.
Подаємо рибні котлети з пюре з кабачків.