Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г філе горбуші,
2 ст. ложки рису,
1 яйце,
1 шматок батона,
1 цибулина,
1 ч. ложка вершкового масла,
овочі для гарніру (заморожування моркву і квасоля),
сіль, перець за смаком,
рослинна олія.
Приготування:
Філе відокремити від шкіри і порізати невеликими шматочками.
Прокрутити на м'ясорубці рибу, додавши ломик батона і цибулю.
Рис відварити до напівготовності.
Додати у фарш яйце і рис. Посолити і поперчити.
Добре перемішати і сформувати невеликими котлетками.
Обсмажити на невеликій кількості олії з двох боків. Додати ¼ склянки води і тушкувати на середньому вогні до готовності.
Овочі розморозити.
Викласти в сковороду, додати кілька столових ложок води і вершкове масло, готувати під кришкою 5-7 хвилин на середньому вогні.
Викласти на тарілки котлетки і гарнірувати овочами. За бажанням посипати дрібно посіченої зеленню.
Приємного апетиту!