Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Філе рибне (без кісток) - 800 г
* Морква - 1 шт
* Цибуля ріпчаста (великий) - 1 шт
* Хліб (пшеничний) - 100 г
* Молоко - 100 мл
* Яйце куряче (сире - 1 шт., варені - 2 шт. - для начинки) - 3 шт
* Печериці (для начинки) - 300 г
* Олія
* Цибуля зелена (для начинки) - 40 г
* Кріп (для начинки) - 40 г
* Сухарі панірувальні (або кукурудзяне борошно)
* Сіль
* Перець чорний
Приготування:
Філе риби вимити, обсушити паперової салфеткой.Нарезать шматочками і пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері.
Подрібнене філе викласти в чашку. З хліба зрізати шкірку, замочити в холодній молоці, потім віджати.
Додати в чашку з рибою морква (натерту на крупній тертці), половину ріпчастої цибулі (дрібно нарізаного), хліб і сире яйце. Посолити, поперчити і добре вимісити фарш.
Для начинки печериці нарізати кубиками. У сковороді розігріти олію (3-4 ст.л.), обсмажити решту ріпчастої цибулі, додати гриби і обсмажувати ще 5-8 хвилин.
Яйця, зварені круто, порубати. Зелену цибулю і кріп дрібно нарізати. Смажені гриби перемішати з яйцем, зеленню, посолити, поперчити.
З фаршу сформувати коржі, на середину покласти начинку, сформувати битки.
Обваляти в панірувальних сухарях (я обваливала в кукурудзяному борошні і обсмажити на рослинній олії до готовності.
***рівномірно Розподіліть рибний фарш на однакову к-ть котлет, і потім Вам буде зручніше розкидати грибний фарш, щоб всі котлети були однаковими.
Подаємо до картопляного пюре, до рису, гречки, з сирими овочами, з салатом або просто з яких-небудь сметанно-часниковим соусом.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Венерик