Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Філе рибне (без кісток) - 800 г
    * Морква - 1 шт
    * Цибуля ріпчаста (великий) - 1 шт
    * Хліб (пшеничний) - 100 г
    * Молоко - 100 мл
    * Яйце куряче (сире - 1 шт., варені - 2 шт. - для начинки) - 3 шт
    * Печериці (для начинки) - 300 г
    * Олія
    * Цибуля зелена (для начинки) - 40 г
    * Кріп (для начинки) - 40 г
    * Сухарі панірувальні (або кукурудзяне борошно)
    * Сіль
    * Перець чорний
    Приготування:
    Філе риби вимити, обсушити паперової салфеткой.Нарезать шматочками і пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері.
    Подрібнене філе викласти в чашку. З хліба зрізати шкірку, замочити в холодній молоці, потім віджати.
    Додати в чашку з рибою морква (натерту на крупній тертці), половину ріпчастої цибулі (дрібно нарізаного), хліб і сире яйце. Посолити, поперчити і добре вимісити фарш.
    Для начинки печериці нарізати кубиками. У сковороді розігріти олію (3-4 ст.л.), обсмажити решту ріпчастої цибулі, додати гриби і обсмажувати ще 5-8 хвилин.
    Яйця, зварені круто, порубати. Зелену цибулю і кріп дрібно нарізати. Смажені гриби перемішати з яйцем, зеленню, посолити, поперчити.
    З фаршу сформувати коржі, на середину покласти начинку, сформувати битки.
    Обваляти в панірувальних сухарях (я обваливала в кукурудзяному борошні і обсмажити на рослинній олії до готовності.
    ***рівномірно Розподіліть рибний фарш на однакову к-ть котлет, і потім Вам буде зручніше розкидати грибний фарш, щоб всі котлети були однаковими.
    Подаємо до картопляного пюре, до рису, гречки, з сирими овочами, з салатом або просто з яких-небудь сметанно-часниковим соусом.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Венерик