Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 шт. риба сібас,
    1 лимон,
    1 пучок кропу (зелень),
    1 пучок петрушка (зелень),
    1 цибулина,
    1 морква,
    1 ст. л. вершкове масло,
    1 ст. л. рослинна олія,
    сіль за смаком,
    перець за смаком.
    Приготування:
    Рибу очистити і випатрати. Добре вимити.
    Зробити розрізи до хребта. Натерти сіллю та перцем.
    Вставити скибочки лимона. Фольгу змазати олією і викласти рибу.
    Поруч укласти колечка лука й шматочки моркви. Всередину укласти зелень.
    Викласти зверху шматочки вершкового масла, овочі зверху посолити і поперчити.
    Загорнути конвертом. Запекти в духовці 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. Дістати.
    Прибрати зелень з риби і перекласти на тарілку з листям салату. Прикрасити овочами і подавати на новорічний стіл.
    Приємного апетиту і щасливого Нового року!