Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 шт. риба сібас,
1 лимон,
1 пучок кропу (зелень),
1 пучок петрушка (зелень),
1 цибулина,
1 морква,
1 ст. л. вершкове масло,
1 ст. л. рослинна олія,
сіль за смаком,
перець за смаком.
Приготування:
Рибу очистити і випатрати. Добре вимити.
Зробити розрізи до хребта. Натерти сіллю та перцем.
Вставити скибочки лимона. Фольгу змазати олією і викласти рибу.
Поруч укласти колечка лука й шматочки моркви. Всередину укласти зелень.
Викласти зверху шматочки вершкового масла, овочі зверху посолити і поперчити.
Загорнути конвертом. Запекти в духовці 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. Дістати.
Прибрати зелень з риби і перекласти на тарілку з листям салату. Прикрасити овочами і подавати на новорічний стіл.
Приємного апетиту і щасливого Нового року!