Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти: форель (одним шматком на кісточці) - близько 1 кг; сіль, мелений чорний перець, лимон – 1-2 шт.
    Підготувати шматок риби. Вирізати кістки тонким ножем, починаючи від хребта. Почистити луску, якщо ви збираєтеся готувати рибу разом з шкірою, що цілком можливо, оскільки смачно, або зняти шкірку повністю.
    Нарізати рибу великими шматочками приблизно 2.5х2.5 см.
    Покласти шматочки риби в миску, посипати білим молотим перцем, додати трохи-трохи солі. Залишити приблизно на годину.
    Шампур змастити маслом (або натерти цибулиною), нанизати на нього шматочки риби, залишаючи між ними невеликі проміжки.
    Готувати на підготовленому мангалі приблизно 5 хвилин, потім рясно полити фрешем лимона і готувати шашлик вже до готовності. Готовий шашлик розкласти по тарілках і подати зі свіжими овочами і зеленню за смаком.