Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 свіжа скумбрія
    1 лимон
    1 помідор
    1 цибулина
    майонез
    сіль
    перець
    зелень
    лимонна приправа до риби
    Приготування:
    Рибу промити, очистити, натерти сіллю та перцем, зробити глибокі надрізи. Цибулю обчистити, нарізати кільцями. Помідор і лимон промити, нарізати півкільцями.
    кожен надріз покласти, чергуючи дольку лимону, помідори і цибулю. Підготовлену рибу з усіх боків змастити майонезом, покласти на фольгу, посипати нарізаною зеленню.
    Загорнуту у фольгу рибу запікати в духовці при температурі 200 ° C протягом 30-35 хв. Потім фольгу розгорнути і запікати ще 10-15 хв.