Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
2 тушки скумбрії,
3-4 картоплини,
1 цибулина,
1 морква,
рослинна олія,
1 пучок петрушки,
1 пучок кропу,
сухі трави,
перець,
сіль.
Приготування:
Тушки риби промити і обсушити.
Зробити бічні надрізи. Натерти сіллю, сухими травами і перцем. Вставити в надрізи скибочки лука.
Картоплю та моркву обчистити, нарізати шматочками. Приправити травами і перцем, посолити і додати 2 ст. ложки рослинної олії.
Викласти рибу в рукав з овочами. Дати постояти 1 годину.
Запекти в духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів. Викласти на тарілку і прикрасити зеленню.
Приємного апетиту!