Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
700-800 г філе білої риби
75 г борошна
2 ч.л. меленого розмарину
2 ч.л. шавлії
сіль
мелений чорний перець
рослинна олія
2 ст.л. вершкового масла
2 зуб. часнику
Змішати борошно, розмарин, шавлія, сіль і перець. Обваляти в цій суміші порційні шматки риби.
сотейнику розігріти олію (2 ст.л.) і обсмажити шматочки риби за 3-4 хвилини з кожного боку. Рибу викласти на тарілку.
В сотейник додати вершкове масло і пропущений через прес часник. Шматочки риби обсмажити з часником до готовності (по 4-5 хвилин з кожного боку).
подавати Рибу з овочами.