Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Дуже проста, але в той же час незвичайне блюдо. А для тих, хто любить гостреньке, до тріск зробимо соус чилі.
Інгредієнти (на 2 чоловік):
2 філе тріски по 200 г кожне
1 персик
1 картопля
12 перчиків чилі в оцті
1 цибулина
винний оцет
оливкова олія
сіль
перець
зелений лук
Чистимо персики і картоплю й ріжемо їх на тонкі скибочки. Кладемо кілька скибочок картоплі в тарілку і приправляємо оливковою олією, сіллю і перцем. Кладемо скибочки персика зверху і накриваємо знову скибочками картоплі.
Збризкуємо оливковою олією, солимо, перчимо і так робимо з усіма скибочками персика і картоплі. Запікаємо все це в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 ° С протягом 30 хвилин.
Солимо філе тріски і смажимо на сковороді з невеликою кількістю олії протягом 3 хв. з кожної сторони на сильному вогні.
Перекладаємо у форму для запікання і ставимо в духовку, доводимо до готовності при температурі 200 ° C протягом 3 хвилин.
Для соусу: нарізаємо перець чилі й цибулю і кладемо в миску. Посипаємо нарізаною зеленою цибулею, приправляємо декількома краплями оцту і оливковою олією (зовсім трохи-трохи).
На блюдо викладаємо картоплю і персики, зверху кладемо тріску і поливаємо соусом.
Приємного апетиту!