Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    8 скибочок філе лосося
    2 ст.л. апельсинового соку
    100 г вершків (33%)
    250 мл овочевого бульйону
    2 ст.л. тертого хрону
    2 ст.л. рослинного масла
    2 ст.л. лимонного соку
    сіль, перець
    Підготовлені шматочки риби посолити і поперчити, сбрузнуть лимонним соком.
    У сковороді розігріти олію і обсмажити в ньому шматочки риби з обох сторін.
    Зробити соус: в бульйон, додати вершки, довести до кипіння, потім додати хрін, лимонний сік (1 ст.л.), посолити і поперчити за смаком, додати апельсиновий сік.
    Готову рибу подавати з приготованим соусом і овочевим салатом.