Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
8 скибочок філе лосося
2 ст.л. апельсинового соку
100 г вершків (33%)
250 мл овочевого бульйону
2 ст.л. тертого хрону
2 ст.л. рослинного масла
2 ст.л. лимонного соку
сіль, перець
Підготовлені шматочки риби посолити і поперчити, сбрузнуть лимонним соком.
У сковороді розігріти олію і обсмажити в ньому шматочки риби з обох сторін.
Зробити соус: в бульйон, додати вершки, довести до кипіння, потім додати хрін, лимонний сік (1 ст.л.), посолити і поперчити за смаком, додати апельсиновий сік.
Готову рибу подавати з приготованим соусом і овочевим салатом.