Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г філе сома,
1/2 лимона,
1 яйце,
50 панірувальних сухарів,
200 мл рослинної олії (для смаження),
150 г рису,
зелень для прикраси,
сіль за смаком.
Приготування:
Рибне філе порізати скибочками і збризнути соком половинки лимона. Посолити і поперчити.
В одній мисці збити яйце і трохи посолити, в іншу миску насипати сухарі.
Занурити шматочки риби в яйце і обваляти в сухарях. Обсмажувати в гарячому маслі до золотистої скориночки. Викласти в миску.
Відварити рис до готовності, за бажанням посолити. Рідину злити.
За допомогою форми зробити башточки. Викласти рисові башточки і шматочки риби на тарілку. Прикрасити зеленню.
Якщо ви будете подавати до столу разом з соєвим соусом, то при приготуванні риби і рису не використовуйте сіль.
Приємного апетиту!