Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Сьомга (або Форель, свіжа, 200-300 г за бажанням) - 250 г
* Капуста цвітна - 200 г
* Брокколі - 200 г
* Помідор (1 середній або 2 маленьких) - 2 шт
* Вершки (10%) - 300 мл
* Гриби (печериці) - 300 г
* Сіль
* Олія оливкова
Приготування:
Печериці помити, крупно порізати, потім випарувати БЕЗ ОЛІЇ на сковороді.
Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку і порізати скибочками.
Третина приготованих грибів змішати в блендером з вершками і сіллю - це наш соус.
Капусту нарізати досить великими шматочками і приготувати будь-яким зручним способом: пароварка, вода, мікрохвильовка - до НАПІВСИРОГО стану.
Рибу порізати середніми шматочками. В принципі, напевно, підійде будь-яка червона риба, а може бути, і біла але я завжди готую з сьомгою.
На сковороді підігріваємо трохи оливкової олії, викладаємо рибу, капусту, помідори, солимо.
Обсмажуємо 3 хвилини, після чого додаємо залишилися дві третини грибів і обсмажуємо ще 3-4 хвилин.
Фінальний етап - заливаємо соусом, перемішуємо, тушкуємо буквально хвилини 3, вимикаємо і даємо настоятися 5 хвилин.
Можна накривати на стіл .
Фото і рецепт: skyfuntik