Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Сьомга (або Форель, свіжа, 200-300 г за бажанням) - 250 г
    * Капуста цвітна - 200 г
    * Брокколі - 200 г
    * Помідор (1 середній або 2 маленьких) - 2 шт
    * Вершки (10%) - 300 мл
    * Гриби (печериці) - 300 г
    * Сіль
    * Олія оливкова
    Приготування:
    Печериці помити, крупно порізати, потім випарувати БЕЗ ОЛІЇ на сковороді.
    Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку і порізати скибочками.
    Третина приготованих грибів змішати в блендером з вершками і сіллю - це наш соус.
    Капусту нарізати досить великими шматочками і приготувати будь-яким зручним способом: пароварка, вода, мікрохвильовка - до НАПІВСИРОГО стану.
    Рибу порізати середніми шматочками. В принципі, напевно, підійде будь-яка червона риба, а може бути, і біла але я завжди готую з сьомгою.
    На сковороді підігріваємо трохи оливкової олії, викладаємо рибу, капусту, помідори, солимо.
    Обсмажуємо 3 хвилини, після чого додаємо залишилися дві третини грибів і обсмажуємо ще 3-4 хвилин.
    Фінальний етап - заливаємо соусом, перемішуємо, тушкуємо буквально хвилини 3, вимикаємо і даємо настоятися 5 хвилин.
    Можна накривати на стіл .
    Фото і рецепт: skyfuntik