Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* сьомга 2 шматки
* сіль, перець
* імбир на кінчику ножа
* помідор 1 шт.
* вершкове масло 1 ст. л.
* зелений лук
* ікра для прикраси
* сметана
Спосіб приготування:
Сьомгу нарізати на філе без кісток на шкірі. Кожен шматок риби посолити і поперчити сумішшю перців.
Змастити рибу імбиром і залишити маринуватися на 15 хвилин. Викласти рибу в змащену маслом форму і запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів до готовності (близько 10-15 хвилин).
Для приготування соусу розігріти в сковороді масло. Взяти хороший, соковитий і ароматний томат, нарізати його кубиками і обсмажити.
Зелену цибулю нарізати і викласти до помідора, посолити. Готову рибу викласти на тарілку, поруч покласти томати.
Подавати зі сметаною, пером зеленої цибулі та ікрою.
Приємного апетиту!