Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти (на 4 порції):
    стейк із сьомги - 2 шт;
    гірчиця - 6-7 ч.л.;
    сіль.
    Риба може бути будь-яка червона. Краще всього лосось, він самий нежирний. На другому місці форель і потім вже сьомга. Просто в магазині була тільки сьомга, тому вона тут у всій красі.
    Моєму рибу, видаляємо зайву вологу паперовим рушником. Солимо з усіх боків злегка. Обмазуємо гірчицею так, щоб її було видно, що вона є. Теж з усіх боків.
    Загортаємо стейки в фольгу щільно. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
    Потім дістаємо, акуратно відкриваємо фольгу і ставимо назад в духовку, тепер вже під гриль на 10 хвилин, щоб рибка зарум'янилася.
    Дістаємо, даємо полежати 3 хвилини і на стіл!
    Рис з овочами - чудовий гарнір!
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна