Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти (на 4 порції):
стейк із сьомги - 2 шт;
гірчиця - 6-7 ч.л.;
сіль.
Риба може бути будь-яка червона. Краще всього лосось, він самий нежирний. На другому місці форель і потім вже сьомга. Просто в магазині була тільки сьомга, тому вона тут у всій красі.
Моєму рибу, видаляємо зайву вологу паперовим рушником. Солимо з усіх боків злегка. Обмазуємо гірчицею так, щоб її було видно, що вона є. Теж з усіх боків.
Загортаємо стейки в фольгу щільно. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Потім дістаємо, акуратно відкриваємо фольгу і ставимо назад в духовку, тепер вже під гриль на 10 хвилин, щоб рибка зарум'янилася.
Дістаємо, даємо полежати 3 хвилини і на стіл!
Рис з овочами - чудовий гарнір!
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Злобіна