Інгредієнти:
судак (філе) - 500г;
сир (гауда) - близько 50г;
яйце - 2 шт.;
молоко - 1/4 склянки;
борошно - близько 2 ст.л.;
сіль, мелений перець (суміш чорного, білого і рожевого) - за смаком;
олія для смаження
Приготування:
Філе судака (без шкіри) нарізати порційними шматками, посипати сіллю і меленим перцем.
Розігріти пательню, злити трохи масла і обсмажити рибу по 1 хвилині кожної з сторони.
Для суфле сир натерти на дрібній терці і змішати з жовтками.
Білки збити в стійку піну. Частинами додати збиті білки в сирну суміш, додати борошно і перемішати знизу вгору.
Жароміцну форму змастити маслом, покласти шматочки судака, залити сирним суфле. Запікати при 170С приблизно 30 хвилин. Готову страву розділити на порції і одразу ж подати до столу.
Фото і рецепт: Олена Покровська