Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Спочатку словом 'тар-тар' називався спосіб нарізки, згодом цим словом стали називати блюдо. Для приготування тар-тара всі інгредієнти дуже дрібно нарізати і без кулінарної обробки приправляються соусом.
тар-тар має велику кількість варіантів приготування. Сьогодні я пропоную вам приготувати тар-тар з тунця і сьомги.
Вам знадобиться:
100 гр. тунця,
200 гр. сьомги,
1 цибуля-шалот,
ст. ложка лимонного соку,
ст. ложка оливкової олії,
сіль, перець
Як приготувати:
Рибу порізати маленькими кубиками (приблизно півсантиметра).
Цибулю дрібно порізати.
Сік лайма змішати з оливковою олією.
Все перемішати, трохи-трохи посолити, поперчити.
Поставити в холодильник на 20 хвилин.
При подачі прикрасити зеленню і листям салату (дуже смачно з печеною картоплею).