Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Спочатку словом 'тар-тар' називався спосіб нарізки, згодом цим словом стали називати блюдо. Для приготування тар-тара всі інгредієнти дуже дрібно нарізати і без кулінарної обробки приправляються соусом.
    тар-тар має велику кількість варіантів приготування. Сьогодні я пропоную вам приготувати тар-тар з тунця і сьомги.
    Вам знадобиться:
    100 гр. тунця,
    200 гр. сьомги,
    1 цибуля-шалот,
    ст. ложка лимонного соку,
    ст. ложка оливкової олії,
    сіль, перець
    Як приготувати:
    Рибу порізати маленькими кубиками (приблизно півсантиметра).
    Цибулю дрібно порізати.
    Сік лайма змішати з оливковою олією.
    Все перемішати, трохи-трохи посолити, поперчити.
    Поставити в холодильник на 20 хвилин.
    При подачі прикрасити зеленню і листям салату (дуже смачно з печеною картоплею).