Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 тушка риби,
3-5 картоплин,
2 ст. ложки олії,
1 цибулина,
1/4 ч. ложки кмину,
1/4 ч. ложки сушеного кропу,
1/4 ч. ложки сушеного базиліка,
1/4 ч. ложки меленої паприки,
1/4 ч. ложки куркуми,
зелень для прикраси,
сіль.
Приготування:
Рибу очистити від нутрощів і луски, добре промити і видалити зябра. Просушити.
Спеції і сіль змішати з маслом і добре натерти рибу, зовні і всередині.
Цибулину обчистити і порізати кільцями. Зробити в рибі надрізи і вставити скибочки лука.
Викласти на деко, закрити фольгою хвіст, голову і плавники. Готувати в духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів С.
Готову рибу перекласти на тарілку, прибрати фольгу. Прикрасити зеленню і овочами. Гарнірувати відварною картоплею за бажанням.
Приємного апетиту!