Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 тушка риби,
    3-5 картоплин,
    2 ст. ложки олії,
    1 цибулина,
    1/4 ч. ложки кмину,
    1/4 ч. ложки сушеного кропу,
    1/4 ч. ложки сушеного базиліка,
    1/4 ч. ложки меленої паприки,
    1/4 ч. ложки куркуми,
    зелень для прикраси,
    сіль.
    Приготування:
    Рибу очистити від нутрощів і луски, добре промити і видалити зябра. Просушити.
    Спеції і сіль змішати з маслом і добре натерти рибу, зовні і всередині.
    Цибулину обчистити і порізати кільцями. Зробити в рибі надрізи і вставити скибочки лука.
    Викласти на деко, закрити фольгою хвіст, голову і плавники. Готувати в духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів С.
    Готову рибу перекласти на тарілку, прибрати фольгу. Прикрасити зеленню і овочами. Гарнірувати відварною картоплею за бажанням.
    Приємного апетиту!