Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г філе тріски,
1 банка консервованих томатів з пюре,
8-10 пір ’ їнок зеленого лука,
100 г бебі моркви,
1 ч. ложка сухих базиліка,
2 зубчики часнику,
рослинна олія,
сіль, перець за смаком.
Приготування:
Дрібно нашинковану часник і зелену цибулю обсмажити на рослинній олії.
Додати томати. Добре розім'яти і згасити 2-3 хвилини. Додати базилік.
Морква розморозити. Додати моркву в соус. Посолити і поперчити за смаком. Готувати ще 3-5 хвилин.
Рибу порізати невеликими шматочками. Додати в соус.
Готувати на повільному вогні під кришкою ще 15 хвилин. Викласти на тарілку і прикрасити гілочками петрушки.
Приємного апетиту!