Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Це дуже простий рецепт, як раз для таких випадків, коли якість і свіжість риби дозволяють звести кулінарні маніпуляції до мінімуму.
    Черрі тут виступають в якості приправи, ну і своєрідного гарніру для тих, хто нерівно дихає до запеченим томата. Ч
    те ж стосується риби, то підійде не тільки тріска, але і будь-яка інша риба з білим м'ясом, аби вона була свіжою і смачною сама по собі.
    Інгредієнти на 2 порції:
    450 р. філе тріски
    пригорща помідорів черрі
    пучок базиліка
    оливкова олія
    сіль
    перець
    Приправте філе сіллю й чорним перцем, збризніть оливковою олією і акуратно, але наполегливо розітріть спеції по поверхні риби.
    Перекладіть філе на деко, присипте тонко нарізаних базиліком і викладіть зверху половинки помідор черрі.
    Запікайте рибу близько 20-25 хвилин при температурі 190 градусів, і подавайте відразу ж з яких-небудь не надто незрозумілою гарніром.