Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на 4 порції
    400 р. консервованої печінки тріски
    2 курячих яйця
    кілька пір'я зеленої цибулі
    1 ст.л. лимонного соку
    1 ч.л. оливкової олії
    сіль
    чорний перець
    Відваріть яйця круто (опускаємо в холодну воду і варити 10 хвилин з моменту закипання), остудіть і дрібно наріжте. Тонко наріжте зелену цибулю, роздушіть печінка тріски виделкою і змішайте все це разом з лимонним соком і оливковою олією (його єдина роль тут - повідомити готового продукту свій смак і аромат).
    Приправте сіллю й чорним перцем, як слід перемішайте та подавайте з чорним хлібом або тарталетки.
    Що ще можна додати до цього начебто закінченому твору? Часник, червона цибуля, злегка подмаринованный в оцті, гострий перець чилі, будь-яку зелень, ті ж огірки (або авокадо), нарізані дрібними кубиком… Тут вже справа за вами.
    Автор: Олексій Онєгін