Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти на 4 порції
400 р. консервованої печінки тріски
2 курячих яйця
кілька пір'я зеленої цибулі
1 ст.л. лимонного соку
1 ч.л. оливкової олії
сіль
чорний перець
Відваріть яйця круто (опускаємо в холодну воду і варити 10 хвилин з моменту закипання), остудіть і дрібно наріжте. Тонко наріжте зелену цибулю, роздушіть печінка тріски виделкою і змішайте все це разом з лимонним соком і оливковою олією (його єдина роль тут - повідомити готового продукту свій смак і аромат).
Приправте сіллю й чорним перцем, як слід перемішайте та подавайте з чорним хлібом або тарталетки.
Що ще можна додати до цього начебто закінченому твору? Часник, червона цибуля, злегка подмаринованный в оцті, гострий перець чилі, будь-яку зелень, ті ж огірки (або авокадо), нарізані дрібними кубиком… Тут вже справа за вами.
Автор: Олексій Онєгін