Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
3 шт. камбали,
щіпка меленої паприки,
1/4 ч. ложки лимонного перцю,
1 цибулина,
1 морква,
100 г стручкової квасолі (заморожування),
рослинна олія,
сіль за смаком.
Приготування:
Рибу вимити і почистити. Видалити голову і нутрощі.
Зрізати плавники ножицями. Зняти шкіру починаючи з хвоста, притримуючи рибу впевненими ривками і допомагаючи гострим маленьким ножем.
В окремій мисці змішати спеції, сіль і 2 ложки рослинної олії.
Добре натерти рибу з двох сторін і викласти на деко з фольгою. Запікати в духовці 25 хвилин при температурі 200 градусів С.
Для гарніру обсмажити рис з дрібно нашинкованою цибулею на сковороді з рослинним маслом, приблизно 2-3 хвилини.
Додати води і готувати ще 5 хвилин. Потім додати овочі і перемішати. Зменшіть вогонь та готуйте на повільному вогні. При необхідності додати ще води.
Накрити кришкою і тушкувати поки овочі не стануть м'якими. Посолити і перемішати.
Подавайте рибу з рисом та овочами.