Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* форель (велика) - 1 шт. (1.5кг)
* зелена цибуля - 2 шт.
* морква - 2 шт.
* селера (стебло) - 1 шт.
* часник - 1 зубчик
* імбир (шматочок) - 1 шт.
* соєвий соус - 2 ст.л.
* цукор - 2 ч.л.
* рослинне масло або свинячий жир - 2 ст.л.
* сіль, перець - за смаком.
Спосіб приготування:
Очистити і промити рибу, ретельно счистив луску. Розрізати її збоку і видалити потрухи. Промити, провести ножем по кісток, намагаючись не прорізати шкіру риби. Зчистити з кісток м'ясо. М'якоть риби та інші інгредієнти подрібнити ножем.
Змішати всі з приправами, соєвим соусом і рослинним маслом. Поставити сковороду на вогонь, додати 1 ст.л. рослинного масла і обсмажити всі інгредієнти.
Натерти шкіру риби сіллю, перцем і оцтом. Набити рибу фаршем до тих пір, поки вона не прийме потрібну форму, зав'язати її ниткою, покласти на деко для випікання і запікати протягом 1 години, перевертаючи рибу, коли вона обсмажиться з одного боку. При цьому додавати свинячий жир або олію.
Прикрасити рибу нарубаним селерою і подавати на стіл. Якщо немає духовки, то можна обсмажити рибу в глибокій сковороді у фритюрі, намагаючись не пошкодити нитку, що зв'язує рибу.