Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
для тіста:
борошно - 4 склянки
холодна вода - 350 мл
сіль - 1 ч. ложка
для начинки:
фарш - 250 р
цибуля ріпчаста - 1 шт
часник - 2-3 зубчики
зелень
бринза - 100 г
сир - 100 г
сіль, перець - за смаком
рослинна олія
Приготування:
1. Робимо тісто: змішуємо борошно, сіль і воду, вимішуємо (я довірила своїй помічниці хлібопічці моделі). Дати тесту полежить хвилин 30.
2. Розділити тісто на 4 частини, кожну скатуємо в кулю, який поливаємо рослинним маслом і робимо коржик. Складаємо коржі один на одного і залишаємо ще на 20 хвилин.
3. У фарш додаємо дрібно порізані зелень, часник, цибуля. Солимо й перчимо, перемішуємо.
4. Бринзу і сир натерти на крупній тертці, перемішуємо.
5. Беремо коржик, розтягуємо її в різні боки, поки вона не стане прозорою. Складаємо тісто конвертом. Також чинимо з іншого коржем. На тривалу другу коржик кладемо складену обкладинкою, на яку кладемо фарш і потім сир. Звертаємо конвертом поверх начинки другу коржик. Це кладемо на розтягнуту третю корж і повторюємо так само: фарш - начинка - складаємо конвертом і т.д.
6. Змащуємо пиріг рослинним маслом, яке додати дрібно порізані часник і зелень.
7. Випікаємо в духовці при 200 гр. хвилин 40.
Фото і рецепт: Lorchen