Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    сир з топленого молока 300 г
    яйця 1 шт.
    борошно 1 ст. л.
    цукрова пудра 2 ст. л.
    шоколадні краплі
    арахісова паста за бажанням 1 ст. л.
    борошно для паніровки
    Приготування:
    В миску покласти сир, додати яйце. Всипати цукрову пудру. Покласти борошно, як слід вимісити масу. Додати арахисовую пасту.
    Всипати шоколадні краплі, перемішати. Беремо сирну масу ложкою, викладаємо в борошно, обвалюємо і формуємо руками сирники. У сковороді розігріти олію, покласти сирники.
    Обсмажувати сирники із двох сторін по 3-4 хвилини. Готові сирники посипати цукровою пудрою і подати до столу.