Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    для тіста:
    борошно - 4 склянки
    холодна вода - 350 мл
    сіль - 1 ч. ложка
    для начинки:
    фарш - 250 р
    цибуля ріпчаста - 1 шт
    часник - 2-3 зубчики
    зелень
    бринза - 100 г
    сир - 100 г
    сіль, перець - за смаком
    рослинна олія
    Приготування:
    1. Робимо тісто: змішуємо борошно, сіль і воду, вимішуємо (я довірила своїй помічниці хлібопічці моделі). Дати тесту полежить хвилин 30.
    2. Розділити тісто на 4 частини, кожну скатуємо в кулю, який поливаємо рослинним маслом і робимо коржик. Складаємо коржі один на одного і залишаємо ще на 20 хвилин.
    3. У фарш додаємо дрібно порізані зелень, часник, цибуля. Солимо й перчимо, перемішуємо.
    4. Бринзу і сир натерти на крупній тертці, перемішуємо.
    5. Беремо коржик, розтягуємо її в різні боки, поки вона не стане прозорою. Складаємо тісто конвертом. Також чинимо з іншого коржем. На тривалу другу коржик кладемо складену обкладинкою, на яку кладемо фарш і потім сир. Звертаємо конвертом поверх начинки другу коржик. Це кладемо на розтягнуту третю корж і повторюємо так само: фарш - начинка - складаємо конвертом і т.д.
    6. Змащуємо пиріг рослинним маслом, яке додати дрібно порізані часник і зелень.
    7. Випікаємо в духовці при 200 гр. хвилин 40.
    Фото і рецепт: Lorchen