Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * борошно 500 г
    * молоко або вершки 150-170 мл
    * цукровий пісок 200 г
    * розтоплене вершкове масло 100 г
    * яйця 2 шт.
    * терта цедра 1 лимона
    * сіль за смаком
    * розпушувач 4 ч. л. без верху
    * ванільний цукор і цукрова пудра
    Приготування:
    Висипаємо в миску просіяне борошно. Додаємо цукровий пісок. Вливаємо тепле молоко або вершки. Вливаємо розтоплене вершкове масло.
    Розбити яйця. Всипати терту цедру лимона. Додати сіль. Всипати розпушувач. Перекласти тісто у форму, змащену маслом, дати 30 хвилин постояти.
    Поставити форму з тістом в розігрітій до 180 градусів духовку, випікати 50 хвилин. Готовий пиріг вийняти з форми, посипати цукром або цукровою пудрою з ваніллю.
    Розрізати пиріг на шматки і подати до столу.
    Приємного апетиту.