Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Смачні горіхові трикутнички , прекрасно підійдуть до пообідньої кави або чаю.
    Інгредієнти:
    Масло вершкове (кімнатної температури) - 130 г
    Цукор - 130 г
    Яйце - 2 шт
    Борошно - 300 г
    Порошок пекарський - 1 ч. л.
    Конфітюр (абрикосовий для покриття) - 4 ст. л.
    Масло вершкове - 200 г
    Цукор - 200 г
    Ванільний цукор - 2 пач.
    лісові Горіхи (мелений) - 200 г
    лісові Горіхи (рубані) - 200 г
    Вода - 4 ст. л.
    Глазур (шоколадна) - 200 г
    Рецепт:
    З 130г. масла, 130г. цукру, 2 яйця, борошна і пекарського порошку приготуємо тісто.
    Потім розкотимо його на лист, застелений пергаментним папером. Зверху намажемо абрикосовим конфітюром.
    Для покриття змішаємо 200 гр. вершкового масла, 200 г цукру, 2 п. ванільного цукру, мелені і рубані горіхи й намажемо поверх конфітюру.
    Поставимо в розігріту духовку випікатися 175 С на 25 хвилин. Дамо охолонути, розрізавши на куточки. Зверху поллємо розтопленою глазур'ю.
    Приємного апетиту.
    Фото і рецепт: Goldchen