Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * ріпчасту цибулю 1 шт.
    * печериці 100 г
    * яйця 2 шт.
    * сіль 1/2 ч. л.
    * сир 200 г
    * молоко 100 мл
    * борошно 400 г
    * розпушувач 1/2 ч. л.
    * рослинна олія 7 ст. л. + 2 ст. л. для смаження
    для змащення:
    * молоко
    * 1 жовток
    Ріпчасту цибулю і гриби нарізати і обсмажити в невеликій кількості олії. В миску покласти сир і злегка розім'яти, влити 7 ст. л. рослинної олії. Додати яйця. Влити молоко. Покласти сіль. Усе добре збити з допомогою міксера.
    всипати борошно розпушувач. Всипати в творожно-яєчну масу 1/2 частина з борошна розпушувачем. Покласти гриби з цибулею. Всипати борошно, що залишилося, і перемішати все до однорідної маси.
    Тісто повинне добре відходити від рук. Сформувати з тіста ковбаску, яку розрізати на рівні шматочки. З кожного шматка скачати булочки. Перекласти булочки на деко, застелений пергаментом і змащений маслом.
    З'єднати жовток з молоком і трохи збити. Змастити булочки молочно-яєчною сумішшю. Деко поставити в розігріту до 200 градусів духовку і випікати близько години. Готові булочки остудити. Подати булочки до столу.
    Приємного апетиту!