Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г грибів глив,
    1 цибулина,
    1 пучок кропу (зелень),
    2 ст. л. рослинного масла,
    300 г листкового дріжджового теста,
    1 ст. л. насіння кунжуту,
    1 яєчний жовток,
    сіль за смаком,
    перець за смаком.
    Приготування:
    Гриби вимити і обсушити. Дрібно нашаткувати гриби і цибулю.
    Обсмажити на рослинній олії 5-7 хвилин. Посолити і поперчити.
    Викласти в миску, додати дрібно нашинковану кріп і перемішати.
    Тісто розкачати і вирізати кружальця.
    Викласти начинку і защипнути краю.
    Викласти пиріжки на деко. Обмазати збитим яєчним жовтком. Посипати кунжутом.
    Запекти в духовці при температурі 200 градусів За 20 хвилин.
    Викласти готові пиріжки на блюдо і подавати до столу.
    Приємного апетиту!