Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    2 яйця,
    200 мл молока 2.5%-ной жирності.,
    70 г борошна пшеничного вищого сорту,
    4 ст. л. олії,
    1/2 ч. л. розпушувача,
    200 г білих грибів,
    1 цибулина,
    50 г сиру,
    40 г вершкового масла,
    1 пучок кропу (зелень),
    сіль за смаком,
    перець за смаком.
    Приготування:
    Яйця збити з молоком.
    Додати 2 ст. ложки рослинної олії, сіль і борошно з розпушувачем. Замісити тісто, залишити на 20 хвилин.
    Спекти тонкі млинці.
    Дати млинцями охолонути.
    Гриби вимити і висушити.
    Нарізати кубиками гриби і цибулю. Обсмажити на рослинній олії 5-7 хвилин. Посолити і поперчити.
    Викласти невеликими порціями начинку на кожен млинець і загорнути трубочками.
    Форму змастити олією і викласти млинці.
    Додати зверху трохи розтоплене вершкове масло і посипати тертим сиром.
    Запекти в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів С.
    Посипати дрібно нашаткувати кропом. Розрізати на порції і подавати до столу зі сметаною.
    Приємного апетиту!