Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Коли хочеться чогось смачного до чаю, дуже часто улюбленця своє сімейство швидким і простим у приготуванні горіховим пирогом. Якщо Ви любите горіхи - це пиріг для Вас. Дуже ніжно, рассыпчато і смачно. І гостям цей пиріг подати зовсім не соромно. Мінімум продуктів - максимум результату.
    Інгредієнти:
    Борошно пшеничне - 1 склянка.
    Цукор - 3/4 склянки.
    Масло вершкове - 100 г
    Горіхи волоські (подрібнені, просто дрібно посічені) - 150 г
    Ванільний цукор - 2 ч. л.
    Розпушувач - 1 ч. л.
    Яйце куряче - 2 шт
    Молоко - 125 мл
    Приготування:
    Збиваємо яйця міксером в пишну піну, поступово додати ванільний цукор і цукровий пісок.
    Борошно з'єднуємо з горіхами й розпушувачем.
    Масло треба розтопити і злегка остудити (можна миску поставити в ледяую воду), вливаємо тонкою цівкою до яєць, продовжуючи збивати.
    яично-масляну суміш поступово додаємо оріхове-борошняну суміш і молоко, все добре перемішуємо. Форму змащуємо маслом, виливаємо тісто. Можна дно застелити пергаментним папером, щоб було легше отримувати пиріг.
    Випікаємо в розігрітій до 200 с духовці 25-30 хвилин, до "сухої сірники".Готовый пиріг треба охолодити у формі, вийняти. Можна посипати цукровою пудрою, нарізати шматочками і приятнейшего Вам апетиту!
    Фото і рецепт: Meotida