Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    борошно - 2 склянки
    яйце - 1 шт.
    сир - 200 гр.
    цибуля зелена рубаний - 1\\2 склянки
    кінза, зелень петрушки і кропу рубані - 1\\2 склянки
    шпинат і щавель рубані - 1\\2 склянки
    масло топлене - 2 ст. ложки
    перець чорний мелений
    сіль
    Приготування:
    Просіяне борошно змішайте з сіллю і яйцем, потім поступово додаючи теплу воду, замісити круте тісто.
    Для начинки зелений лук і зелень перемішайте з протертим сиром, посоліть і поперчіть.
    Тісто розділіть на частини і розкачайте в тонкі коржі. На коржика покладіть начинку, краї тіста з'єднайте і защипайте, надаючи пиріжкам форму напівмісяців.
    Смажте кутаби на розігрітій з маслом сковороду до готовності.
    При подачі кутаби полити розтопленим маслом.
    Приємного апетиту!