Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    2 кислі груші (оскільки я брала садові те 4, вони у нас дрібні)
    4 яйця
    1 склянка цукру
    1 склянка борошна
    Кориця
    Ваніль по щіпці
    Приготування:
    1. Змазати форму маслом, посипати цукром. Груші промити, розрізати навпіл, вийняти сердцевинки.
    2. Нарізати груші скибками, викласти у форму. Присипати щіпка кориці і ванілі.
    3. Яйця збити з цукром, до освіти світлою, пишної маси. Всипати борошно, перемішати віночком.
    4. Викласти тісто на груші. Випікайте в розігрітій до 180 градусах духовці 20-25 хвилин.
    Примітка:
    Або в мультиварки на режимі випічка, як зробив я.
    Фото і рецепт: Вредина