Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 кг борошна пшеничного вищого сорту,
    1/2 л молока 2.5%-ной жирності.,
    5 яєць курячих сирих,
    300 г несолоного масла вершкового,
    1 лимон,
    100 г родзинок,
    10 г сухих дріжджів швидкодіючих,
    200 г цукру,
    рослинна олія,
    2 яєчних білка (для глазурі),
    100 г цукру (для глазурі).
    Приготування:
    Дріжджі розвести в половині молока. Додати кілька столових ложок цукру і 100 г борошна. Перемішати і дати опарі постояти 1 годину.
    Жовтки збити з цукром. Додати цедру лимона.
    жовтки додати опару, розтоплене вершкове масло, розмочений родзинки, сіль.
    Білки збити і частинами додати в тісто.
    Потроху додаючи борошно замішувати тісто.
    Дати тесту відпочити пару годин і розкласти по змазаним рослинним маслом, форм на 1 частини. Випікати в духовці при 180 градусів З приблизно 1 годину.
    Вийняти з форми, загорнути в рушник і дати відпочити. Збити білки з цукром і полити зверху паски.
    Прикрасити конфетті.
    Приємного апетиту! Христос Воскрес!