Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Вівсяні пластівці - 140 г
    * Мигдаль - 100 г
    * Яблуко (2 шт, не сильно солодких) - 400 г
    * коричневий Цукор - 130 г
    * Розпушувач тесту - 1,5 ч. л.
    * Лимон (цедра всього лимона і 1 ст.л лимонного соку) - 1 шт
    * Олія - 1 ч. л.
    Приготування:
    Вівсяні пластівці і мигдаль подрібнити в блендері (майже до стану борошна).З зняти цедру лимона, додати до цукру і теж подрібнити.
    Яблука очистити, видалити кісточки, нарізати кубиками і варити до м'якості в невеликій кількості води(3-5 хв.). Воду злити.
    Зробити яблучне пюре. Додати його до інших ингредиентам.Хорошенько перемішати, додавши розпушувач тіста і лимонний сік.
    Форму змастити маслом. Викласти тісто, разровнять.Выпекать в розігрітій до 200 гр духовці 30 хв.
    Посипати цукровою пудрою.
    Фото і рецепт: Марія По