Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Найбільший фестиваль пива в світі проходить у Мюнхені, і наш рецепт дня - ідеальна закуска до пива та інших алкогольних напоїв. Тримайте їх у морозилці, і перед приходом гостей їх потрібно тільки поставити в духовку.
    Інгредієнти:
    На 40 шт:
    4 смужки бекону, дрібно порізані
    2 листа готового розкачаного листкового тіста
    1 яйце, збити
    125 г тертого копченого сиру
    2 пір'я зеленої цибулі, дрібно порізані
    1 ст. л. порізаної петрушки
    1 ч л паприки
    Інструкції:
    1. Обсмажити бекон в сковороді, помішуючи, до хрусткої скоринки. Обсушити на кухонному рушник. Змастити тісто яйцем, посипати чвертю сиру на половину листа тіста, не доходячи 1 см від краю. Зверху посипати беконом, змішаним з цибулею, петрушкою, паприкою і сиром, що залишився.
    2. Скласти тісто навпіл, накриваючи начинку і щільно притиснути. Змастити зверху яйцем і нарізати на смужки шириною 1 см, закрутити смужки і покласти на деко, змащене маслом, на відстані 3 см один від одного.
    3. Запікати при 200 ° С протягом 12 хв. до світло коричневого кольору; охолодити на решітці.