Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Абсолютно приголомшливі булочки! Дуже повітряна структура, вершковий смак і молочно-яєчна заливання з бринзою. Повз цього пройти неможливо! Смачно подати на сніданок ще теплими, з чаєм. Обов'язково спробуйте це диво!
    Інгредієнти:
    * Борошно пшеничне - 2.5 склянки;
    * Масло вершкове (50 г для тіста,50 г у заливку) - 100 г;
    * Цукор - 1 ч.л.;
    * Сіль - 0.5 ч.л.;
    * Дріжджі швидкодіючі - 1.5 ч.л.;
    * Молоко (200 мл для тіста,50 мл для заливки) - 250 мл;
    * Яйце (в заливання) - 3 шт;
    * Бринза (в заливання) - 170 г;
    Для приготування тіста трохи підігріти молоко, додати до нього дріжджі і цукор, дати підійти. Додати розтоплене вершкове масло і сіль. Поступово додаючи борошно, замісити тісто.
    Готове тісто розділити на 16 рівних частин. Кожен шматочок скачати в кульку. Приготувати велику форму для запікання, розкласти кульки на великій відстані один від одного так, щоб вони не стикалися один з одним.
    Залишимо їх на велику підняття, поки вони не збільшаться в 2 рази.
    Потім готуємо заливку: збиваємо яйця з молоком, додати розтоплене і злегка охолоджене масло і потім розкришимо руками в цю суміш бринзу.
    Заливаємо булочки отриманою сумішшю.
    Після вистійки буде непогано, якщо між булочками залишиться небагато місця, тоді заливка розтечеться і готові милинки будуть як би запечатані в ній.
    Випікаємо в розігрітій духовці при 180 градусах близько 30 хвилин.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: lakshmi