Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Спробуйте приготувати ці неймовірно смачні, м'які пиріжки з зеленою цибулею і яйцем з дріжджового тіста на кефірі або ряженке.
    Інгредієнти
    * Борошно пшеничне - 600 г;
    * Яйце куряче (сире: тісто-2 шт , для змащування-1шт ; варене в начинку - 3 шт) - 6 шт;
    * Маргарин - 75 г;
    * Кефір (або ряжанка) - 250 мл;
    * Сіль - 1 ч.л.;
    * Цукор - 3 ст.л.;
    * Дріжджі (швидкодіючі) - 7 м;
    * Зелену цибулю (великий пучок) - 1 шт;
    Продукти для тесту повинні бути кімнатної температури. Борошно просіяти. У відерце хлібопічки налити кефір, додати яйця, розм'якшений маргарин, борошно, сіль, цукор, дріжджі. Замісити дріжджове тісто ( програма для замісу дріжджового тіста).
    Цибулю дрібно порізати, злегка пом'яти, яйця потерти на великій тертці або порізати дрібними кубиками. Підсолити за смаком.
    Стіл і руки припылить борошном, вийняти тісто з хлібопечі, розділити на 18-20 частин.
    Сформувати пиріжки.
    Деко застелити папером для випічки, викласти пиріжки і поставити в тепле місце для вистійки.
    Підійшли пиріжки змастити збитим яйцем, якщо будете змащувати тільки жовтком, то пиріжки будуть ’ янішав і більш глянцеві.
    Поставити в заздалегідь нагріту до 220 градусів духовку, випікати до красивого рум'янцю, 20 хвилин.
    Приємного апетиту!