Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Ламачо - це дуже смачні млинці з м'ясом, страви грузинської кухні. Вони виходять з хрусткою скоринкою та дуже ароматні. Спробуйте обов'язково, дуже смачно!
    Інгредієнти:
    Тісто дріжджове (несолодке) - 400 г;
    М'ясо (баранина, свинина або яловичина) - 400 г;
    Цибуля ріпчаста - 2 шт;
    болгарський Перець - 1 шт;
    свіжий Помідор (великий) - 1 шт;
    Часник - 3 зуб.;
    Паста томатна - 1,5 ч.л.;
    Зелень (кріп, петрушка, кінза) - 0,5 пуч.;
    Сіль, мелений чорний і червоний перець (за смаком) ;
    Рецепт:
    М'ясо перекрутити на м'ясорубці разом з цибулею, часником, перцем, помідором. Додати подрібнену зелень. Посолити і поперчити за смаком. Додати томатну пасту і добре перемішати.
    Тісто дріжджове можна приготувати за цим рецептом. Готове тісто поділити на шматочки, кожен з яких розкачати тонкими коржами, діаметром близько 20 см.
    Коржі викласти на деко і змастити тонким шаром фаршу (у мене на деко помістилося 4 коржі).
    Випікайте в розігрітій до 250-260 градусів духовці не більше 10 хвилин (у мене випікалися хвилин 7) до підсмаженої, хрусткої скоринки.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Олена Калініна