Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти (на 2 бутерброди):
    * чорний хліб - 2 шматки;
    * яйця - 2 шт;
    * шинка - 50 гр;
    * сир - 50 гр;
    * петрушка - 4 гілочки;
    * рослинна олія;
    * сіль, перець.
    Розбиваємо в миску яйця, солимо, перчимо, перемішуємо вилкою.
    Дрібно нарізаємо шинку і трьом на тертці сир. Відправляємо їх яєць.
    У петрушки відрізаємо стеблинки (вони нам не знадобляться) і листочки дрібно нарізаємо. Половину нарізаної петрушки відправляємо в яєчну суміш і перемішуємо.
    У шматків хліба акуратно вирізаємо серединку, залишаючи краю приблизно в 1 см.
    На розігріту з рослинним маслом сковороду кладемо шматки хліба і заливаємо в серединку омлет. Смажимо на середньому вогні пару хвилин.
    Тим часом залишилися хлібні серединки дрібно ріжемо.
    Перевернемо наші бутерброди і смажимо з другої сторони. Можна накрити кришкою, щоб добре прожарити.
    Викладаємо готові бутерброди на тарілку.
    На ту ж сковорідку додаємо ще ложку рослинної олії і обсмажуємо хлібні крихти з залишилася петрушкою буквально хвилину.
    Посипаємо крихтами бутерброди. Можна трапезувати.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна