Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    яблука кисло-солодкі 4-5 шт.
    цукровий пісок 170 р
    гілочки розмарину
    рослинна олія 2 ст. л.
    для тіста:
    яйця 3 шт.
    цукровий пісок 1 склянку
    борошно 1 склянку
    кориця 2 ч. л.
    цукрова пудра
    Яблука помити, посушити, нарізати скибочками. Чашу кавоварки електричні змастити маслом, викласти яблука, всипати пісок. Зверху покласти гілочку розмарину.
    Закрити кришку, включити режим смаження, готувати 20 хвилин. потім весь вміст перекласти в миску, розмарин прибрати.
    В чашу міксера розбити яйця, додати цукор і корицю. Гарненько все збити. Всипати борошно, ще раз збити.
    Дно чаші для кавоварки електричні застелити папером для випічки, вилити тісто. Викласти яблука.
    Закрити кришку, включити режим випічка, готувати 45 хвилин. Готовий пиріг дістати, охолодити, посипати цукровою пудрою. Розрізати на шматочки і подати до столу.