Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    2 яйця,
    200 г кефіру 2.5% жирності.,
    1/2 ч. л. цукру,
    1 ч. л. розпушувача,
    150-200 г борошна пшеничного вищого сорту,
    200 г моцарелли,
    100 г оливок консервованих,
    5-7 помідорів чері,
    рослинна олія,
    зелень,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Яйця збити в мисці, додати теплий кефір, цукор, сіль.
    Змішати окремо борошно і розпушувач і додати в миску. Ви заважати віночком до однорідної маси.
    На гарячу сковороду з рослинним маслом, чайною ложкою, викладати тісто.
    Обсмажувати з двох сторін.
    Готові оладки остудити на паперових рушниках.
    Викласти в один шар оладки і зверху викласти половинки помідорів чері.
    Зверху оливки і шматочок моцарелли. Наколоти шпажкою з оливкою.
    Посипати дрібно нашаткувати кропом. Прикрасити гілочками зелені петрушки. Подавати до столу.
    Приємного апетиту!