Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Дуже просте і смачне печиво з цитрусовим ароматом і ніжним смаком кукурудзяного борошна. Рецепт узятий мною на сайті hlebopechka. ru. Автору - подяку.
    Інгредієнти:
    Борошно пшеничне - 250 р
    Борошно кукурудзяне - 100 г
    Яйце - 3 шт
    Масло вершкове - 150 г
    Цукор - 100 г
    Ізюм - 100 г
    Розпушувач тесту - 10 г
    Цедра лимона (терта) - 1 шт
    Ванільний цукор - 10 г
    Приготування:
    У мисці змішати пшеничне і кукурудзяне борошно, розпушувач, ванілін і цедру. Масло (кімнатної температури) збити з цукром. З'єднати обидві суміші.
    Додати родзинки і замісити м'яке і не липке тісто. Кількість борошна напевно доведеться коригувати, тому мені довелося потроху додавати, щоб отримати тісто потрібної консистенції.
    Сформувати печиво у вигляді човників. Викласти на деко, покритий папером для випічки або силіконовий килимок.
    Випікати в заздалегідь розігрітій до 180С духовці, до рум ’ яного кольору ~ 20-25 хв.
    Посипати цукровою пудрою.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: inna_2107