Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
2 яйця,
200 мл молока 2.5%-ной жирності.,
70 г борошна пшеничного вищого сорту,
4 ст. л. олії,
1/2 ч. л. розпушувача,
200 г білих грибів,
1 цибулина,
50 г сиру,
40 г вершкового масла,
1 пучок кропу (зелень),
сіль за смаком,
перець за смаком.
Приготування:
Яйця збити з молоком.
Додати 2 ст. ложки рослинної олії, сіль і борошно з розпушувачем. Замісити тісто, залишити на 20 хвилин.
Спекти тонкі млинці.
Дати млинцями охолонути.
Гриби вимити і висушити.
Нарізати кубиками гриби і цибулю. Обсмажити на рослинній олії 5-7 хвилин. Посолити і поперчити.
Викласти невеликими порціями начинку на кожен млинець і загорнути трубочками.
Форму змастити олією і викласти млинці.
Додати зверху трохи розтоплене вершкове масло і посипати тертим сиром.
Запекти в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів С.
Посипати дрібно нашаткувати кропом. Розрізати на порції і подавати до столу зі сметаною.
Приємного апетиту!