Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти (на 2 бутерброди):
* чорний хліб - 2 шматки;
* яйця - 2 шт;
* шинка - 50 гр;
* сир - 50 гр;
* петрушка - 4 гілочки;
* рослинна олія;
* сіль, перець.
Розбиваємо в миску яйця, солимо, перчимо, перемішуємо вилкою.
Дрібно нарізаємо шинку і трьом на тертці сир. Відправляємо їх яєць.
У петрушки відрізаємо стеблинки (вони нам не знадобляться) і листочки дрібно нарізаємо. Половину нарізаної петрушки відправляємо в яєчну суміш і перемішуємо.
У шматків хліба акуратно вирізаємо серединку, залишаючи краю приблизно в 1 см.
На розігріту з рослинним маслом сковороду кладемо шматки хліба і заливаємо в серединку омлет. Смажимо на середньому вогні пару хвилин.
Тим часом залишилися хлібні серединки дрібно ріжемо.
Перевернемо наші бутерброди і смажимо з другої сторони. Можна накрити кришкою, щоб добре прожарити.
Викладаємо готові бутерброди на тарілку.
На ту ж сковорідку додаємо ще ложку рослинної олії і обсмажуємо хлібні крихти з залишилася петрушкою буквально хвилину.
Посипаємо крихтами бутерброди. Можна трапезувати.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Злобіна