Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти на 8 порцій:
225 г борошна для млинців
щіпка солі
175 г маргарину
175 г геркулеса
175 г цукру
300 г свіжої малини та полуниці
Інструкції:
1. Змастити маслом деко або форму з низькими стінками і розігріти духовку до 190 ° С.
2. Змішати борошно із сіллю і розтерти з маргарином.
3. Додати геркулес і цукор, руками замісити тісто.
4. Утрамбувати руками половину тіста в підготовлену форму. Посипати малиною і полуницею, злегка натискаючи, щоб ягоди дали сік. Викласти зверху другу половину тіста і щільно притиснути.
5. Запікати 20-25 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути 10 хвилин, потім нарізати на смужки.