Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на 8 порцій:
    225 г борошна для млинців
    щіпка солі
    175 г маргарину
    175 г геркулеса
    175 г цукру
    300 г свіжої малини та полуниці
    Інструкції:
    1. Змастити маслом деко або форму з низькими стінками і розігріти духовку до 190 ° С.
    2. Змішати борошно із сіллю і розтерти з маргарином.
    3. Додати геркулес і цукор, руками замісити тісто.
    4. Утрамбувати руками половину тіста в підготовлену форму. Посипати малиною і полуницею, злегка натискаючи, щоб ягоди дали сік. Викласти зверху другу половину тіста і щільно притиснути.
    5. Запікати 20-25 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути 10 хвилин, потім нарізати на смужки.