Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Смачні горіхові трикутнички , прекрасно підійдуть до пообідньої кави або чаю.
Інгредієнти:
Масло вершкове (кімнатної температури) - 130 г
Цукор - 130 г
Яйце - 2 шт
Борошно - 300 г
Порошок пекарський - 1 ч. л.
Конфітюр (абрикосовий для покриття) - 4 ст. л.
Масло вершкове - 200 г
Цукор - 200 г
Ванільний цукор - 2 пач.
лісові Горіхи (мелений) - 200 г
лісові Горіхи (рубані) - 200 г
Вода - 4 ст. л.
Глазур (шоколадна) - 200 г
Рецепт:
З 130г. масла, 130г. цукру, 2 яйця, борошна і пекарського порошку приготуємо тісто.
Потім розкотимо його на лист, застелений пергаментним папером. Зверху намажемо абрикосовим конфітюром.
Для покриття змішаємо 200 гр. вершкового масла, 200 г цукру, 2 п. ванільного цукру, мелені і рубані горіхи й намажемо поверх конфітюру.
Поставимо в розігріту духовку випікатися 175 С на 25 хвилин. Дамо охолонути, розрізавши на куточки. Зверху поллємо розтопленою глазур'ю.
Приємного апетиту.
Фото і рецепт: Goldchen