Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Коли хочеться чогось смачного до чаю, дуже часто улюбленця своє сімейство швидким і простим у приготуванні горіховим пирогом. Якщо Ви любите горіхи - це пиріг для Вас. Дуже ніжно, рассыпчато і смачно. І гостям цей пиріг подати зовсім не соромно. Мінімум продуктів - максимум результату.
Інгредієнти:
Борошно пшеничне - 1 склянка.
Цукор - 3/4 склянки.
Масло вершкове - 100 г
Горіхи волоські (подрібнені, просто дрібно посічені) - 150 г
Ванільний цукор - 2 ч. л.
Розпушувач - 1 ч. л.
Яйце куряче - 2 шт
Молоко - 125 мл
Приготування:
Збиваємо яйця міксером в пишну піну, поступово додати ванільний цукор і цукровий пісок.
Борошно з'єднуємо з горіхами й розпушувачем.
Масло треба розтопити і злегка остудити (можна миску поставити в ледяую воду), вливаємо тонкою цівкою до яєць, продовжуючи збивати.
яично-масляну суміш поступово додаємо оріхове-борошняну суміш і молоко, все добре перемішуємо. Форму змащуємо маслом, виливаємо тісто. Можна дно застелити пергаментним папером, щоб було легше отримувати пиріг.
Випікаємо в розігрітій до 200 с духовці 25-30 хвилин, до "сухої сірники".Готовый пиріг треба охолодити у формі, вийняти. Можна посипати цукровою пудрою, нарізати шматочками і приятнейшего Вам апетиту!
Фото і рецепт: Meotida